out of order

Write a comment

20190913 151418

Nee, niet alles is doable met mijn supergeveerde rolstoel.

Alle fraaie ritjes met mijn supergeveerde RSX zijn de vering fataal geworden. Vanuit het niets zat ik gisteren ineens boven op mijn wiel. 

Probeer eens te rijden als een rem continu op de rem staat en je zitting zowat op de grond. Niet te doen, ondanks verwoede pogingen de vering weer tot leven te wekken.

Het hielp steeds, om even te transferen naar een andere stoel of bank (of wc maar daar ga je niet voor je lol zitten) want dan schoot de zitting weer als een rubber balleke omhoog. Had ik weer 20 minuten de tijd om me van hin nach her te verplaatsen vooreer de vering het weer opgaf.

Dus vandaag naar TNS revalidatieservice om de vering te repareren.  Ja ja natuurlijk eerst naar Welzorg gebeld want die is nu eenmaal eigenaar maar toen we daar het akkoord hadden gauw naar TNS! Ik moet tenslotte ook nog naar een concert van Ayreon ...

Zo gezegd zo gepiept en nu zit ik er klaar voor!

 

daan handtekening klein

rolstoel, waanvanmijndag

  • Hits: 323
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!

Laatste reactie:

Annelies 2 maanden geleden Early birds and worms and such
The early bird catches the worm. 😊
Uiteindelijk komt het toch weer uit op ritme, reinheid en regelmaat. Wat je regelmaat dan ook is. Ik ben dan van niet te laat naar bed, en niet te laat op. Maar wel iets later dan jij. ;-)
En ik hou me er niet altijd aan, en dan stoot ik mijn neus. En fijn trouwens, jouw vroege foto's.

Liefs, Annelies

road to freedom siteHelp mij bij het realiseren van mijn droom van een hulpmiddel en klik op de foto om naar de donatiepagina te gaan!

© DaPowerrr. All rights reserved.