Hobbies

Write a comment

2019 07 07 10.46.42

Oke, oke, oke, ik heb teveel tijd. En heel veel interesses. Dit resulteert vaak weer in een gebrek aan tijd, want ik dwaal nogal vaak van het een naar het ander.


Eropuitjes

Vooropgesteld, ik ben gek op de natuur. Ik fluister de bollen omhoog in mijn tuin, krijg het voor elkaar mijn kamerplanten te laten overleven en ik oogst graag wat ik zaai. 2018 06 03 15.17.14 Medium

 

En hoewel ons vorige huis zich letterlijk naast de snelweg bevond kon ik daar heerlijk mijn gang gaan.

Maar nu woon ik zooo dicht bij het bos dat het gewoon niet leuk meer is om thuis te blijven. Dus dat doen we dan ook niet.

Het minste mogelijke weer (wat soms ook betekent nat worden want het zag er maar half goed uit) ben ik buiten te vinden.

Omdat ik hier in de regio geboren ben weet ik dat er heel veel mooie fietswaardige stukken te vinden zijn.
En met mijn klaxon elektrisch voorzetwiel kan ik dat ook als er voldoende hard pad is.

(ik ben bezig met een ander hulpmiddel maar daar schrijf ik op een ander deel over)


Foto's maken

Tijdens die fietstochtjes en daar waar ik ben maak ik ook graag foto’s . 2019 08 24 12.53.44
De hashtag #ikzoeknergensietsachtermaarikzieoveralietsin slaat op hoe ik probeer te kijken.

Ik maak de foto’s met mijn mobiel of met mijn inmiddels verouderde Samsung Galaxy camera EK-GC100. Het is aan jullie of daar soms wat toonbaars uit komt.

Eerlijk gezegd vind ik ze best mooi geworden en ik kan nu eenmaal geen geld uitgeven aan iets wat ik net zo makkelijk laat vallen als mijn oefentherapie ;) terwijl het wel veel geld kost.

 

 

 

Food

2020 06 16 15.39.07Eten! Ja ik ben ook gek op eten! Wie niet zou je zeggen, nou daar kan nog wel een overtreffende trap op. Is me ook aan te zien overigens, maar goed, het zal nog wel even duren voor ik op Di-Eet ga.

Of ik zit er al, di-eet ;) Lekkah! Als ik snel wil afvallen ga ik wel meedoen met the Voice.


 

Cats

2020 05 20 18.17.43We hebben 2 katten, Pino en Eddie. Deze stinkies (geboren 01-05-2015) zijn nog inactiever dan ik. Ik ben bezig met een eigen site voor hen, scheelt mij weer bandbreedte aan foto’s hier. Maar je zult ze vast langs zien komen!

 

 

 

Films & Series

Ik ben geen lineaire televisiekijker. Ja ik zie weleens iets live maar meestal kijk ik wat of al geweest is via nlziet of uitzending gemist, of wat aangeprezen wordt via Netflix of Videoland of Prime video…

Ik kijk 1x per dag het journaal om “ bij” te blijven op oudnieuwsgebied.

Ik ben wel gek op huizenprogramma's. En dan niet de verbouw of herinricht programma's (dat maak ik zelf wel uit) maar de programma's waar bob de bouwer in voorkomt. De bob de bouwer die niet zingt dat hij het kan maken, die. Bij de berichten zal vast wel eens een serie review of filmrecensie terecht komen.

Formule 1

Jaaah! Yahman. Volg ik al best heul lang, begin jaren 90. In tegenstelling tot het gros van de Nederlanders ben ik geen max-fan. Van mij mag hij het heel goed doen. Natuurlijk voel ik mij ontzettend patriottisch als hij wint maar ik krijg het niet voor elkaar hem dusdanig op te hemelen als nu wel vaak gebeurt. Ja het menneke kan rijden, harder dan ik, maar hij is niet god. Sterker nog, soms is hij gewoon een puber van 21, of 22, geen idee. Nee, I’m on team Kimi! Ofwel kaimai zoals ik hem noem. Husband is wel voor max. Moet ie gewoon doen, ik zie wel of hij er nog op zijn 42e rijdt…

boek voorkant

PS schrijven vind ik ook leuk. Gedichten, liedjes, onzin... Ik heb er zelfs in 2006 een boek van gemaakt ...

 

 

 

 

 

 

hobby

  • Hits: 485
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!

Laatste reactie:

Annelies 2 maanden geleden Early birds and worms and such
The early bird catches the worm. 😊
Uiteindelijk komt het toch weer uit op ritme, reinheid en regelmaat. Wat je regelmaat dan ook is. Ik ben dan van niet te laat naar bed, en niet te laat op. Maar wel iets later dan jij. ;-)
En ik hou me er niet altijd aan, en dan stoot ik mijn neus. En fijn trouwens, jouw vroege foto's.

Liefs, Annelies

road to freedom siteHelp mij bij het realiseren van mijn droom van een hulpmiddel en klik op de foto om naar de donatiepagina te gaan!

© DaPowerrr. All rights reserved.