fbpx
 •  

   

   

   

                                                                                                                        

Day 3: Pain

Write a comment

Nou mensen, daar zijn we dan, dag 3. Gelijk iedere dag was ik vandaag thuis, mijn katten ook en scheen de zon. Oh wat scheen de zon. Mensen mensen wat scheen de zon toch! En wat heeft daar bovenstaand filmpje mee van doen? Helemaal niks!

Deze clip is van Ayreon, Arjen Lucassen, one of the greater in this world. Hij schrijft Rock Opera's over heel veel dingen maar meestal toch maar gewoon over 7 karakters in een elektrisch kasteel of een bijna soap-opera (zoals hierboven: The Human Equation). Een van de terugkerende elementen is dan wel zijn voorliefde voor sci-fi en dat krijgen wij dan weer mee via Planet Y (not thé best place on earth).

Deze meneer weet het voor elkaar te krijgen om mij tijdens mijn bijna een jaar-in-totaal opname niet helemaal insane te laten worden. Mede dankzij zijn sprook-opera Into The Electric Castle. Needless to say dat ik 19 jaar na dato nóg alle teksten uit mijn hoofd ken en dat vind ik op zich al een hele prestatie. Luister er gewoon eens naar en naar zijn andere projecten, ik vind ze de moeite, jullie mogen zelf kiezen.

Deze clip is anderzijds ook wel een beetje ingegeven door een aantal van mijn vrienden die op dit moment, onder deze omstandiheden echt wel innerlijke pijn ervaren. De struggle van het allemaal niet meer kunnen bevatten en de angst wat dat voor hen betekent. Gewone mensen, zoals jij en ik, maar voor wie het nèt even teveel is die stortvloed van (negatieve) informatie. Mischien lezen jullie dit, misschien niet, mijn hart is vandaag voor jullie!      83               

Ik besef me terdege, dat dit niet genoeg kan zijn voor de komende weken dat we wellicht nog in quarantaine moeten doorbrengen, maar laat ons dan op zijn minst een beetje meer om elkaar geven.... En omdat een dag met zon geen dag zonder Pino betreft, een glimlachmakertje van heden middag:

Let een beetje op elkaar peeps! En stay safe!

quarantainekat, waanvanmijndag, yolo

 • Hits: 393
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

 • Letbewhatis
 • Letmejustbe
 • control-alt-delete
 • eetgedichtje
 • mr.rabbit
 • wordstoday

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!

  Laatste reactie:

  John Opperman 1 dagen geleden It takes a village..
  Het is je van harte gegund.  Heel veel plezier ermee en geniet van de uitjes die jullie met de Bigo gaan maken 

  © DaPowerrr. All rights reserved.