Day 3: Pain

Write a comment

Nou mensen, daar zijn we dan, dag 3. Gelijk iedere dag was ik vandaag thuis, mijn katten ook en scheen de zon. Oh wat scheen de zon. Mensen mensen wat scheen de zon toch! En wat heeft daar bovenstaand filmpje mee van doen? Helemaal niks!

Deze clip is van Ayreon, Arjen Lucassen, one of the greater in this world. Hij schrijft Rock Opera's over heel veel dingen maar meestal toch maar gewoon over 7 karakters in een elektrisch kasteel of een bijna soap-opera (zoals hierboven: The Human Equation). Een van de terugkerende elementen is dan wel zijn voorliefde voor sci-fi en dat krijgen wij dan weer mee via Planet Y (not thé best place on earth).

Deze meneer weet het voor elkaar te krijgen om mij tijdens mijn bijna een jaar-in-totaal opname niet helemaal insane te laten worden. Mede dankzij zijn sprook-opera Into The Electric Castle. Needless to say dat ik 19 jaar na dato nóg alle teksten uit mijn hoofd ken en dat vind ik op zich al een hele prestatie. Luister er gewoon eens naar en naar zijn andere projecten, ik vind ze de moeite, jullie mogen zelf kiezen.

Deze clip is anderzijds ook wel een beetje ingegeven door een aantal van mijn vrienden die op dit moment, onder deze omstandiheden echt wel innerlijke pijn ervaren. De struggle van het allemaal niet meer kunnen bevatten en de angst wat dat voor hen betekent. Gewone mensen, zoals jij en ik, maar voor wie het nèt even teveel is die stortvloed van (negatieve) informatie. Mischien lezen jullie dit, misschien niet, mijn hart is vandaag voor jullie!      83               

Ik besef me terdege, dat dit niet genoeg kan zijn voor de komende weken dat we wellicht nog in quarantaine moeten doorbrengen, maar laat ons dan op zijn minst een beetje meer om elkaar geven.... En omdat een dag met zon geen dag zonder Pino betreft, een glimlachmakertje van heden middag:

Let een beetje op elkaar peeps! En stay safe!

quarantainekat, waanvanmijndag, yolo

  • Hits: 327
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!

Laatste reactie:

Annelies 2 maanden geleden Early birds and worms and such
The early bird catches the worm. 😊
Uiteindelijk komt het toch weer uit op ritme, reinheid en regelmaat. Wat je regelmaat dan ook is. Ik ben dan van niet te laat naar bed, en niet te laat op. Maar wel iets later dan jij. ;-)
En ik hou me er niet altijd aan, en dan stoot ik mijn neus. En fijn trouwens, jouw vroege foto's.

Liefs, Annelies

road to freedom siteHelp mij bij het realiseren van mijn droom van een hulpmiddel en klik op de foto om naar de donatiepagina te gaan!

© DaPowerrr. All rights reserved.