fbpx
 •  

   

   

   

                                                                                                                        

 • Home
 • Dag 63; I'm out!

Dag 63; I'm out!

Write a comment

2020 04 30 11.21.13

Laatst vroeg een vriendin me of ik de dagen nog een beetje doorkom in deze intelligente lockdown. Terwijl zij ook wel weet dat ik me over het algemeen zo min mogelijk druk probeer te maken over dingen die buiten mij of mijn verantwoordelijkheid liggen. 

Ja! Ik kom mijn dagen goed door! Ik kom regelmatig tijd tekort. Ik snap nu ook waarom mensen (voornamelijk ouder wordende mensen) altijd zeggen dat de tijd zo snel gaat. Ik heb een idee waarom: je gaat  l a n g z a m e r  lopen als je ouder wordt.

Maar hee, zeker omdat dat nu alleen maar is naar niets-te-doen of in-de-tuin maakt het geen ene reet uit! Take all the time you need!

En waarmee ik mijn dagen dan doorkom. Nou? Daar vraag je me wat. Ik heb natuurlijk de onhebbelijke eigenschap (bijna) alles te willen weten. Dus ik zoek veel op, sla veel na en lees me in. Dan heb ik 2 katten die aandacht vragen. En een man en moet ik iedere dag ook nog even in de tuin prutsen.

Oh en ik maak natuurlijk nog steeds foto's, mijn eigen brood en spelen en ik kijk zo ongveer elke docu die ik kan vinden af. Vol verbazing vaak want ik kan me bijvoorbeeld in niets vinden in de nog steeds aanwezige kortzichtigheid bij de amerikaanse justitie.  Echt mensen, als amerika een voorbode is voor waar de mens op dit moment staat dan hebben we nog wel wat ellende te gaan!

Maar, ik moet natuurlijk ook mijn bingewatchbereidheid niet verloochenen dus dat vouwen we ook nog ergens in.

Zien jullie nog waar er tijd te winnen valt? Naast het moeten oefenen voor zangles, teksten schrijven, zweeds leren en mezelf slimmer maken dan gisteren?

Ik weet het niet meer.

Gelukkig heb ik gisteren al gewassen en maak ik morgen alvast de taart voor Japs verjaardag aanstaande maandag.  Want dán begint deze reeds 19 jaar durende cyclus gewoon weer van voor af aan!

daan handtekening klein

P.S. En de titel I'm out? Tja, die slaat op t feit dat ik mijn eerste keer fysio weer gehad heb. Met desinfectant én handschoenen en een verder compleet lege locatie. Dat dan weer wel. ?  

#staysafe #stayhomeasmuchasyoucan 

quarantainekat, waanvanmijndag, yolo

 • Hits: 411
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

 • Letbewhatis
 • Letmejustbe
 • control-alt-delete
 • eetgedichtje
 • mr.rabbit
 • wordstoday

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!


  © DaPowerrr. All rights reserved.