• Home
  • Dag 32: een maand joh? Wauw!

Dag 32: een maand joh? Wauw!

Write a comment

2020 04 09 06.53.20

Gisteren was het precies een maand dat ik in een verscherpt corona-isolement zat. Verscherpt ja, want sinds ik ziek ben zit ik vrij standaard redelijk geisoleerd van wat er in de rest van de wereld gebeurt.

Ik moet dan ook een beetje lachen als mensen weer eens klagen op tv dat ze dat thuiszitten zooo zat zijn en ernstige nood hebben aan contact met de buitenwereld bij voorkeur inclusief fysiek contact.

Het probleem met mij is dat ik dan wel zowat hele dagen thuis zit, ik heb ook zo verschrikkelijk veel te doen! Lijstje maken kan ik niet maar ik verveel me nooit. Nee dat lieg ik, ik verveel me wel eens.

Als ik afgesproken heb met iets of iemand en het niet gebeurt of komt. Dat men niet beseft dat als ik eenmaal kostbare tijd vrij maak om iets te gaan doen met iets of iemand anders, dat ik dan wel graag heb dat dat op afgesproken uur en tijd verloopt. Hoe raar het ook klinkt, dat is nou net een makke van mijn ziekte: verander niet te veel! Ik sta op om half 6, ik ga naar bed rond half 10 en zo iedere dag.

Mijn telefoon staat op "niet storen" tussen 21:00u en 08:00u en alleen als je in mijn inner circle zit komt een bericht of melding door. Da's niet gemeen, zo krijg ik mijn rust. En zelfs de lampen weten dat ! Weet je wat er niet veranderd is? Het aantal vriendinnen waarmee ik regelmatig contact heb. Dat zijn er namelijk nog precies 1. En de rest is bang of het past niet in de agenda. Dat is ook prima.

Ik heb gelukkig nog andere lieve mensen om me heen. Mensen, de slogan is: kijk een beetje naar elkaar om....

Maar doe dan ook je ogen open...

#staysafe #stayhome

quarantainekat, waanvanmijndag, yolo

  • Hits: 328
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!

Laatste reactie:

Annelies 2 maanden geleden Early birds and worms and such
The early bird catches the worm. 😊
Uiteindelijk komt het toch weer uit op ritme, reinheid en regelmaat. Wat je regelmaat dan ook is. Ik ben dan van niet te laat naar bed, en niet te laat op. Maar wel iets later dan jij. ;-)
En ik hou me er niet altijd aan, en dan stoot ik mijn neus. En fijn trouwens, jouw vroege foto's.

Liefs, Annelies

road to freedom siteHelp mij bij het realiseren van mijn droom van een hulpmiddel en klik op de foto om naar de donatiepagina te gaan!

© DaPowerrr. All rights reserved.