fbpx
  • Home
  • Blamage fromage!

Blamage fromage!

Write a comment

Depositphotos 7669200 ds Mobile

Als fervent (en langdurig Formule 1 fan, ik kijk al sinds de jaren '90 ) heb ik vandaag tijdens de kwalificatie een diskwalificatie van de coureurs gezien. Man man man.

De eerste bleef maar zeuren om een tow, want schijnbaar is dat wat in het prilste begin van Monza gebruikelijk was en niemand wilde vooraan rijden. (lastig towen dan)

Bij het laatste deel van de kwalificatie (Q3, voor de top 10 en daarmee ook de pole) werd er zo gerommeld en gerotzooid op de baan dat nog slechts Sainz en Leclerc in potentie een snellere tijd konden zetten, wat niet nodig was omdat Leclerc de pole al had en Sainz daar never nooit niet aan had kunnen komen. Het verhaal van Ferrari vs McLaren behoeft geen uitleg al vind ik dat McLaren de laatste races behoorlijk goed uit de verf komt. Verdienen ze ook, al hadden ze dat van mij mogen laten zien toen Alonso daar nog reed, die had er nog meer raad mee geweten!

Zelf vind ik dit dus een blamage voor de sport. Ze rijden al niet op hun beste kunnen in verband met de banden, ze proberen collega coureurs te piepelen om er zelf beter van te worden, ze houden in omdat dan de tijd blijft staan.

Gridstraffen zeg ik! Deel maar uit!

Het grootste pechvogeltje vandaag was natuurlijk wel Max. Leuk zo'n spec4 motor maar ik wil het "no powerrr" niet meer horen!

DaPowerrr is hier, ik had hem wel een tow gegeven! 

formule1

  • Hits: 383
schrijf hier iets...
karakters over.
log in met ( Registreer ? )
of geef een reactie als gast
Reactie laden... de reactie wordt vernieuwd binnen 00:00.

schrijf als eerste een reactie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte wat er hier gebeurt!


© DaPowerrr. All rights reserved.