Als je me wilt volgen kun je beter hier klikken...About yesterday...

Gisteren was het "Wereld MSdag". Een speciale dag om aandacht te vragen voor MS en de mensen die er aan lijden.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik altijd een beetje kriegelig wordt van alle berichten van mensen die het ook blijken te hebben maar toch oh zo sterk en positief en -kijk-mij-gewelding-ondanks-MS- zijn. Als je die niet bent tegengekomen, check Facebook maar niet de mijne, ik zal dat niet gauw schrijven. 

 

Ik ben namelijk niet sterk, positief en geweldig ondanks MS. Ik bén het gewoon, PUNT!

En toevallig heb ik MS.

Soms ben ik het gewoon ook helemaal niet. Ook niet ondanks of dankzij MS. Soms heb ik gewoon nergens zin in. Puber ik nog effe door op mijn 40e. Gooi alles wat op mijn pad komt het raam uit, of in het putje, of ik schop er spreekwoordelijk tegenaan. Ik ben soms fantastisch in dingen schromelijk overdrijven. Ik kan echt onwijs uit mijn plaat gaan (positief en negatief), maar dat zie ik ook gebeuren bij mensen die daar niet een ziekte of ziektebeeld of of of... de schuld van kunnen geven.

Weet je; gisteren was het ook de 65e verjaardag van de Efteling en de 65e verjaardag van mijn moeder. Mijn kat Stuffie was op de 31e jarig en het is dé dag voor de start van de meteorologische zomer. Ik heb dus meer om me mee bezig te houden....

?

 

#YOLO, #TOB, #MeS