Als je me wilt volgen kun je beter hier klikken...Omdat het ook goed kan gaan!

Iets wat ik lange tijd niet voor mogelijk hield is dan toch gebeurd. Ik heb zonder al te veel moeite de rolstoel toegewezen gekregen die ik ook daadwerkelijk wilde, omdat die ervoor zorgde dat ik relatief pijnvrij mezelf ZELF kon verplaatsen. 

 

Dus; lichtgewicht, trillingsarm, geveerd, met instelbare rugleuning. En natuurlijk wielen. Elektrische wielen zelfs, want zoooveel krachttraining heb ik nog niet gehad hahaha.

Aanleiding van mijn aanvraag was het feit dat ik niet meer met mijn elektrische rolstoel kan rijden. Tja de rolstoel doet het nog perfect, maar ik niet, of liever gezegd, mijn hoofd niet. Maar waardoor ik dus al meer dan een jaar thuis zit, of in de tuin, behoudens de keren dat Jap of een van mijn vriendinnen me op sleeptouw nam.

Ik kan wél echt heel veel met mijn hoofd hoor, qua inhoud dan (ja want dat heb ik zelfs, inhoud), maar mijn rekencapaciteit in beweging is onvoldoende. Doordat ik maar met 1 oog kan zien, aan vertigo lijdt en dus mijn processor vertraagd werkt wordt het soms zelfs zo erg dat ik niet meer weet waar ik ben. In een elektrische rolstoel ben je dan een ongeleid projectiel. Of je komt niet meer thuis. Of beide.

Afijn, ik heb nu dus een nieuwe rolstoel toegewezen gekregen. 1 die volledig op mij gemaakt is. Waar niemand lekker in zal zitten behalve ik. Waarmee ik van de stoep af kan rijden zonder dat je dat na 500 meter nog voelt. Dat je bijna in tranen bent (bijna he, pas op ? ) omdat het dus blijkbaar wel kan! Die stoel dus, die, die ik op 3 april officieel aanvroeg en op 22 mei toegewezen kreeg, die wordt in week 32 afgeleverd.

Met dank aan een zeer doortastende mevrouw van de gemeentelijke wmo (Dorothé), mijn ergotherapeute (Lisa), Medipoint (Richard) en TNS uit Rijen (Ton en Sjaak).

U snapt dat ik niet kan wachten.....

 

Oh. Lees dit tevens als een waarschuwing. Dat ik na week 32 ineens voor je deur kan staan. Zonder telefoon vooraf. En zonder gebak, want een vrachtbak zoals op mijn elektrische rolstoel zit er niet op. E n  d a t  i s  o k é. Ik ben sinterklaas niet... Deal with things, dat moet ik ook hihi.

?

#YOLO, #MeS