Tja, zoals elke andere website die je tegenwoordig bezoekt, moet ik jullie ook op de hoogte brengen met wat ik met jullie gegevens doe.

Daar kan ik onwijs kort over zijn: niets.

Ik bewaar ze zolang ons gesprek/ onze discussie duurt. Als je via het contactformulier contact opneemt ook alleen de gegevens die daarvoor noodzakelijk zijn zoals je naam en emailadres.

Als je inlogt met Facebook, jouw eigen keuze, dan krijg ik enkel jouw naam en emailadres te zien. Omdat deze gegevens gekoppeld worden aan een reactie, staan ze daar tot je ze verwijdert wilt hebben. Ik zie namelijk niet graag dat een gesprek of discussie uiteen valt omdat de helft is wegge-edit. Maar als JIJ dat wilt, haal ik het toch weg. Het account wat tegelijk wordt aangemaakt, haal ik op jouw verzoek weg. Houdt er dan wel rekening mee dat je geen mailupdates meer krijgt als ik wat schrijf op mijn pagina. 

Overigens áls je inlogt met Facebook heb je zelf natuurlijk al wel goed nagedacht dat het facebook is. Dé Facebook. 😉 Over privacy gesproken...

Ik zal er alles aan doen om jullie gegevens binnen mijn stukje internet te houden. Ik deel niets met derden waar daar niet eerst door een rechter om gevraagd is. En dan nog zal ik jullie gegevens met de grootste terughoudendheid overdragen.

Kortgezegd:  ik heb mijn site beveiligd, ik doe wat jullie van me vragen als je weg wilt en ik geef  niks af. 

Leuk dat je er bent! 

 

 

 


Abonneer je op de site zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!


Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
© 2019-2020 DTG, All Rights Reserved